fredag 28 januari 2011

Skrivkramp

Att sitta där med det tomma vita arket kändes som att trampa vatten i kvicksand. Så han kom på den ultimata idéen att skapa en blogg där andra skrev historien åt honom, så kunde han lugnt luta sig tillbaka och ta åt sig äran när han publicerade varje historia på DN´s kultursidor. Samtidigt som hans samvete gnagde och slog kullerbytta på hans kreativitet som bodde utanför det fint vita pappret som skulle kunna fyllas med så många av hans vackra bilder. När han spillde kaffet - som var livsviktigt för att ens överleva denna sena timme - över sina nya byxor gav han upp

3 kommentarer:

Feffe Kaufmann sa...

Så han kom på den ultimata idéen att skapa en blogg där andra skrev historien åt honom, så kunde han lugnt luta sig tillbaka och ta åt sig äran när han publicerade varje historia på DN´s kultursidor.

malix sa...

Samtidigt som hans samvete gnagde och slog kullerbytta på hans kreativitet som bodde utanför det fint vita pappret som skulle kunna fyllas med så många av hans vackra bilder.

Malin sa...

Och när han spillde kaffet - som var livsviktigt för att ens överleva denna sena timme - över sina nya byxor gav han upp. Skit i det då, pappersjävel! Och byxorna också. De brukade ju säga åt honom att sova på saken, så det gjorde han. Och han drömde om ett stort hav där hans ben skapade virvlar och hans händer skapade vågor av ord.